Club Tennis Llafranc

Activitats dirigides

juliol + agost

2023

Manteniment

Entrenament grupal

Sessions per millorar el nostre estat físic i mental. Combinació de tècniques amb l’objectiu de tonificar, enfortir i flexibilitzar el nostre cos alhora que ens desestressem i carreguem d’energia. Es fan en grup i la música és fonamental per desenvolupar la seva activitat. Es treballa tot però sense excessos. S’ofereixen diferents nivells d’intensitat: suau i mig. Dins d’un mateix grup, els alumnes poden adaptar la intensitat del treball a les seves condicions particulars.

Personal training

Dirigit a persones interessades a millorar la forma física en general o de forma específica i que volen treballar pel seu compte. Se’ls elaborarà un programa personalitzat que pot combinar el treball a les màquines amb exercicis gimnàstics i que es revisarà en funció de l’evolució de l’alumne/a. Recomanat a aquells que vulguin incrementar-ne el rendiment en altres activitats esportives (tennis, pàdel, etc.).

Ioga

El ioga és una pràctica que connecta el cos, la respiració i la ment. Aquesta pràctica utilitza postures físiques, exercicis de respiració i meditació per millorar la salut general. Vine a provar-ho al Club Tennis Llafranc de la mà de l’Ainània i tot el seu equip de Nusa Studio Llafranc. Tots els dimecres de 19h a 20h i els dissabtes de 9h a 10h.

AVANTATGES PELS SOCIS

  • Tots els dimecres inclosos en la quota de soci, gratuïts si!
  • Els dissabtes amb descompte especial. No us ho perdeu!
  • I si no pots assistir, descarrega’t les sessions online.
Nusa Project