Club Tennis Llafranc

Junta directiva

Josep Lluís Marcó

Josep Lluís Marcó

Presidència

Viu a Barcelona i a Palafrugell.

Soci des de fa 45 anys. Juga a tennis i a pàdel. Llicenciat en Ciències Econòmiques y MBA per ESADE i PDG per IESE. Actualment Soci de Seeliger i Conde.

Ferran Soriano

Ferran Soriano

Estratègia i Sport

Viu a Manchester i a Tamariu.

Soci des de fa 15 anys. Juga a tennis. Llicenciat en Ciències Econòmiques i MBA per ESADE. Actualment CEO del City Football Group (Manchester City, Girona FC,…)

Nuria Gispert

Nuria Gispert

Economia i tresoreria

Viu a Barcelona i a Calella.

Sòcia des de fa 20 anys. Juga a pàdel i practica fitness. Llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB i MBA per l’Instituto de Empresa. És Diplomada en Coaching Executiu i actualment Coach Corporativa. Col·labora en vàries ONGs.

Javier Cottet

Javier Cottet

Relacions Institucionals i Secretari

Viu a Barcelona i a Llafranc.

Soci des de fa 47 anys. Juga a tennis, pàdel i practica fitness. Llicenciat en Dret per la UB i PDG per IESE. Actualment és President del Grup Cottet i Vicepresident de Barcelona Oberta.

Germán Loewe

Germán Loewe

Innovació i Tecnologia

Viu a Barcelona i a Llafranc.

Soci des de fa 45 anys. Juga a tennis i a pàdel. Doctor en Economia Matemàtica per la UB i PADE per IESE. Fundador de Shalion i professor de l’IESE Business School.

Eva Magriñà

Eva Magriñà

Màrqueting i Comercial

Viu a Barcelona i a Calella.

Sòcia des de fa 20 anys. Juga a pàdel i practica fitness. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB i PDG per IESE. Actualment Directora General d’AC Marca Personal Care.

Enric Jimeno

Enric Jimeno

Esports i Competicions

Viu a Barcelona i a Llafranc.

Soci des de fa 23 anys. Juga a tennis i a pàdel. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UIC i PADE per IESE.  Actualment Director del Grup Hiemesa.

Cristina Alarcón

Cristina Alarcón

Social i Joventut

Viu a Barcelona i a Llofriu.

Sòcia des de fa 30 anys. Juga a Pàdel i practica Fitness. Llicenciada en Psicologia i Ciències Empresarials per la UB. Actualment socia de Terap (plataforma digital per la salut mental).

Nuria Viñeta

Nuria Viñeta

Impacte Social i Entorn

Viu a Palafrugell.

Sòcia des de fa 39 anys. Juga a tennis i a pàdel. Llicenciada en Farmàcia per la UB. Actualment col·labora activament en l’organització de campionats esportius.

Joan Roig

Joan Roig

Instal·lacions i Inversions

Viu a Barcelona i a Llafranc.

Soci des de fa 20 anys. Juga a tennis i a pàdel. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB i PADE per IESE. Actualment soci fundador d’Activa Consulting.