Club Tennis Llafranc

Restaurant

Restaurant Club Tennis Llafranc

formal

El nou projecte de Restauració del CTLL sota la Direcció de l’Informal Costa Brava, pretén oferir una oferta gastronòmica que vol mantenir l’essència de la cuina i tradició de l’Empordà: una cuina de temporada que respecta les elaboracions tradicionals amb producte de proximitat, tot sota un tracte professional, amable i familiar.

El nostre objectiu és oferir una experiència gastronòmica d’alt valor i adaptada a cada moment, que satisfaci les necessitats i expectatives de tots els clients on els protagonistes siguin la qualitat, la frescor i el sabor natural dels nostres ingredients.

Per això treballem dues línies de Restauració: La nostra proposta més elaborada en el nou espai recentment reformat el Restaurant Formal que seguint la línia de la nostra elegant Casa Club on disfrutar d’un fantàstic arròs Mariner o d’uns espectaculars ous estrellats amb llamàntol.

Restaurant L'Informal

L’informal al Chill Out

L’oferta de L’Informal, una proposta més desenfadada i senzilla en un entorn màgic a la pineda del Club on gaudir dels nostres entrepans gourmets com la Costelluda (Entrepà de xai rostit) o l’Escofier (el nostre steak tàrtar servit a dins un tendre brioix).

Amb tota la il·lusió, coneixement i amor per la Restauració, pretenem posicionar la Gastronomia com una de les activitats principals i que complementen la resta de serveis i activitats del Club.

Per tot això, la nostra ambició és posicionar al CTLL i la seva oferta gastronòmica com un dels referents a la zona i obrir les nostres instal·lacions i serveis a tot el públic de l’entorn proper per convertir-nos en la millor opció per celebrar qualsevol mena d’esdeveniment, des d’Aniversaris, Comunions, Casaments o simplement una trobada familiar o d’amics amb els nostres menús especials. També podreu gaudir de les nostres jornades gastronòmiques com les jornades de l’arròs, dels bolets o les calçotades entre d’altres.

Esperem poder saludar-vos personalment i ajudar-vos a passar una bona estona en un entorn idíl·lic del nostre estimat Empordà.

 

concerts d’estiu

Cada divendres i dissabte a les 22:30h, no te les perdis!

Per a més informació i reserves: