Club Tennis Llafranc

Restaurant

DeGust Llafranc

DeGust Llafranc és el nou espai gastronòmic del CTLL. Incorporats recentment al mes de Novembre estem encantats de formar part d’aquest Club i afrontem aquest nou repte amb molta il·lusió i ambició de fer un gran treball al restaurant.

Equip

Som una empresa familiar amb més de 5 anys de recorregut en diversos locals, amants de l’hosteleria, abordem els projectes desde un punt de vista empresarial i professional.

Entenem l’èxit com un camí a recórrer en el que es disfruta més del trajecte que no del propi destí. Malgrat ser conscients que l’excel·lència és una meta difícil d’aconseguir, perseverem diàriament en la seva cerca. Aquest compromís es reflecteix tant en la nostra proposta gastronòmica com en la nostra relació amb els nostres amics, que són els nostres benvolguts clients.

La nostra gastronomia

La nostra oferta gastronòmica fusiona la rica tradició culinària de l’Empordà amb una eclèctica selecció de plats procedents d’arreu del món. Destacant la brasa com a element central, combinem els sabors autòctons de la terra amb les influències diverses de la cuina global. Valorem profundament la gastronomia local, la qual serveix com a punt de partida inspirador, mentre que la diversitat de plats internacionals aporta una dimensió única a la nostra oferta culinària. Amb aquesta fusió, aspirem a oferir una experiència gastronòmica completa la qual esperem no deixar indiferent a cap comensal.

Servei

DeGust Llafranc aterra al CTLL amb l’objectiu principal de donar cobertura a un espai que considerem únic i exquisit a la zona, el seu recent remodelatge juntament amb unes vistes d’ensomni converteixen a aquest indret en un lloc idoni per a qualsevol ocasió.

Pretenem posicionar el restaurant del club com un punt de referencia local per gaudir en qualsevol ocasió, tant en un menjar en parella, família o amics com per qualsevol tipus de celebració especial -festes de cumpleanys, batejos, sopars, casaments, etc.-

Objectius de DeGust Llafranc

Els objectius fonamentals de DeGust Llafranc són ambiciosos i reflecteixen la nostra dedicació tant al servei al client com a la integració total amb el Club de Tennis de Llafranc. Primerament, busquem que totes les persones externes al club no només es sentin benvingudes, sinó també convidades a gaudir d’una experiència culinària única a les nostres instal·lacions. A més, aspirem a ser un soci actiu del club, estant sempre disponibles per col·laborar en qualsevol necessitat que el club o els seus socis puguin tenir. La nostra missió és teixir una connexió sòlida i mútuament beneficiosa amb la comunitat del club.

Menú Diari

Amb l’objectiu de destacar i atreure nous comensals, actualment oferim un menú diari atractiu i accessible. Durant la setmana, presentem un menú a 15 euros, mentre que els caps de setmana elevem l’experiència a 18 euros. Aquesta estratègia no només busca donar visibilitat al restaurant sinó també generar un flux constant de visitants que puguin gaudir de la nostra oferta gastronòmica única.

Esdeveniments i celebracions especials

DeGust Llafranc s’enorgulleix d’oferir serveis personalitzats per a tot tipus d’esdeveniments i celebracions. Preparem menús de tot tipus segons l’interès de l’organitzador, tot aiò amb molta flexibilitat i amb molt bona relació qualitat-preu.

Actualment al mes de Desembre estem treballant sopars d’empresa, aniversaris, menús de Sant Esteve, celebracions de Reis i esdeveniments de cap d’any. Ens esforcem per adaptar les nostres propostes culinàries a cada ocasió especial. Aprofitem les magnífiques instal·lacions del club per proporcionar experiències memorables que van més enllà de les expectatives.

Chillout a la Pineda

Un dels aspectes més emocionants del nostre projecte és la direcció del chill-out a la pineda. Conscients de l’enorme potencial que posseeix, planejem aprofitar al màxim la temporada d’estiu. Al chill-out, oferirem una proposta de streetfood amb plats únics i saborosos en un ambient relaxat i desenfadat. La nostra meta és obrir aquest espai al març de 2024, oferint als visitants una experiència gastronòmica divertida en un oasis a la Costa Brava, tot això amb música i bon ambient.

Visió de futur

Com a equip jove, ambiciós i dedicat, cuidem els nostres projectes amb la mateixa passió que si fossin els nostres fills. Reconeixem que els inicis poden ser desafiants, però confiem que, amb paciència, esforç continu, el suport del boca-orella de la comunitat i estratègies de visibilitat, aconseguirem assolir tots els nostres objectius juntament amb el club. Estem emocionats de formar part d’aquesta comunitat i compromesos a fer de DeGust Llafranc una destinació gastronòmica de referència a la regió.

SERVEI CAFETERIA I RESTAURANT

DILLUNS – TANCAT –

DIMARTS/DIMECRES/DIJOUS

d’11h a a 20h

(es serveixen dinars. Sopars amb reserva)

DIVENDRES

d’11h a tancament

(es serveixen dinars i sopars)

DISSABTE

de 9h a tancament

(es serveixen dinars i sopars)

DIUMENGE

de 9h a 17h

(es serveixen dinars)

*Els festius també obrim

Per a més informació i reserves: