Els nostres PROGRAMES TEMPORALS estan especialitzats en STAGE DE COMPETICIÓ, preparem als nostres alumnes,                de tots els nivells d’entrenament, proporcionant totes les eines que necessitin per poder assolir la meta que es proposin.

Oferim un complet programa , casi individualitzat, donat que treballem amb grups reduïts.

Es així com podem arribar a treballar tots els detalls que marquen la diferència en competició. Dissenyem un patró de joc personalitzat per a cada jugador/a, basant-nos en els seus punts forts, en la seva personalitat i les seves característiques físiques.

El programa del CT Llafranc està basat en el treball mental.

Fixem objectius per enfocar als jugadors al màxim rendiment, buscant reforçar la seva confiança i control emocional, sempre amb una competència saludable i generant la millor relació entre els jugadors i jugadores.

Completem aquest programa amb  la nostra supervisió personal i el vídeo anàlisis per poder tenir una avaluació exacta del rendiment de cada alumne i la seva evolució així com l’ acompanyament als diferents partits acordats.

 

Tria la modalitat, els dies i la temporada per venir a fer el teu STAGE i te l’organitzem a mida:

 1. Programa WORKSHOP: Intensiu, ens centrem en treballar en aquell aspecte concret del teu joc que vulguis millorar o reforçar
 2. Programa PRECOMPETITIU: Per qui vulgui preparar-se la pre temporada o una gira de tornejos.
 3. Programa PRO: Programa anual a on entrenaràs amb professionals amb àmplia experiència en alta competició i amb la                                              nostra atenció personalitzada.
 4. Programa VACANCES: Aprofita les vacances de Nadal, Setmana Santa o Estiu per millorar la teva tècnica i gaudir del tennis en                                                els nostres Stages de Competició.

 

Tots els nostres STAGES inclouen:

 • Pla d’entrenament personalitzat
 • Vídeo anàlisi de rendiment: analitzem l’evolució tècnica dels cops i situacions tàctiques en partit.
 • Calendari de competició personalitzat
 • Supervisió i acompanyament als partits acordats, coaching.
 • Informe complet
 • Preparació física
 • Ús de totes les instal·lacions del Club

 

A més dels nostres Stages oferim una ampli programa d’activitats complementàries per conèixer i gaudir de la Costa Brava adaptades a tots els participants i segons les seves preferències: visites culturals, platja, senderisme, cicloturisme, rutes turístiques, gastronòmiques…. 

El CT LLAFRANC m’ha ajudat en moltes coses, no només en el tennis, si no també en saber valorar les coses. Cada dia m’aixecava amb moltes ganes d’anar, cada entrenament em feia millorar alguna cosa, el meu físic també ha millorat molt gràcies als preparadors físics i tennísticament també.

OLIVIA DE EVAN - 15 ANYS

STAGE DE COMPETICIÓ

EL TEU STAGE DE COMPETICIÓ A MIDA, DEMANA’NS MÉS INFORMACIÓ                         Tel. 972 30 23 08  –  WhatsApp 630 154 005      escola@tenisllafranc.cat

Vols més informació?

Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres

Tel. 972 30 23 08 – 630 154 005