STAGEWEEKEND 25 DE NOVEMBRE

StageWeek
Us comuniquem una proposta que creiem molt interessant realitzada per la empresa Stageweek, que es dedica a l’organització d’esdeveniments esportius i d’aventura.
Les activitats que realitza Stageweek es realitzen a les instal·lacions del Club Tennis Llafranc i altres entitats esportives i de lleure dels nostre entorn pròxim.
A partir d’aquest Setembre i sempre fora de la temporada d’estiu, el Club podrà llogar les seves instal·lacions per la realització de les seves activitats.
Stageweek fa una proposta especial per als socis del Club Tennis Llafranc.
Es tracta d’un Stage de cap de setmana per a adults per a poder gaudir del vostre esport preferit juntament amb altres activitats d’aventura i en grup. Aquesta proposta s’anomena Stageweekend.
Per a famílies amb nens, està previst un servei de cangur, no inclòs al preu del Stage.
Les activitats estan obertes també per a no-socis que siguin convidats per un soci i així podran conèixer les instal·lacions del Club i veure que la oferta del Club no es limita als mesos d’estiu, sinó a tot l’any.
Per a poder veure quina és la proposta de Stageweek, mireu el seu web: www.stageweek.com.

Un exemple de la oferta STAGEWEEKEND és:
DISSABTE:
9h. Trobada a la platja de Llafranc. En cas de bona mar, un vaixell del Diving Center Triton, ens desembarcarà en una cala propera i tornarem amb un guia fent senderisme a Llafranc.
Dinar lliure i descans.
17,30h. Trobada al CTLL per a organitzar els grups d’entrenament i partits. Es podrà triar entre Tennis, Pàdel o Golf (en aquest cas, Curs d’iniciació o Green Fee)
20h. Finalització i dutxa.
21h. Sopar al Club i projecció de fotografies i vídeos realitzats durant el dia.
DIUMENGE:
Hi ha 2 opcions a triar:
- 9h. Trobada a la platja. Triatló Stageweek (BTT-Caiac-Senderisme).
- 9h. Trobada al Club. Bateig de immersió a la piscina, a càrrec del Diving Center Triton.
14h. Dinar tots junts al Club
17,30h.  Tornem al Tennis, Pàdel o Golf fins a les 19,30h
20h. Comiat
Estan previstes activitats alternatives en cas de mal temps.
El preu total per a Stage del cap de setmana és de 190€ i inclou navegació amb vaixell, senderisme amb guia, 4h d’entrenament en grup de màxim 4 persones, amb monitor  (Tennis i Pàdel)  i 3h Curs d’iniciació amb professor o Green Fee (Golf), Bicicleta-Caiac-Senderisme o Bateig de Immersió i un dinar i un sopar al Club.
Les places són limitades i per a inscriure-us heu d’enviar un e-mail a sw@stageweek.com , dient la data que us va bé i el nom complet dels inscrits.