VIII OPEN JUVENIL DE REIS - XV OBERT ABSOLUT

CIRCUIT JUVENIL D'ESTIU FCT 2017

XPRESS TENNIS CUP

Coneixes @Xpress Tennis Cup?

Es tracta d'un format innovador, on els jugadors competiran en partits xpress de 20 minuts. El campionat està dirigit a nens i nenes d'entre 5 i 12 anys que competiran per equips representant al seu club. Les categories seran: Minitennis (mixta), Sub-10 i Sub-12 (masculines i femenines).

Partits xpress de 20 minuts per equips, dirigit a nens i nenes d'entre 5 i 12 anys i una gran festa al voltant del tennis.
El campionat recorrerà les 4 províncies de Catalunya.
El proper 6 de maig es disputarà la Fase a Girona al Club Tennis Llafranc.

Més enllà  de les pistes

En el nostre particular village comptarem amb carpes dels nostres col.laboradors, activitats per a tots els públics des de com mesurar la teva punteria fins a activitats de valors, lounge, photocall, entrevistes als més petits, dj en directe, speaker...

Cal destacar, també, que en la Xpress Tennis Cup estarà present l'associació benèfica Tennis Aid, on els assistents podran portar material de tennis que no facin servir i dipositar-lo a favor de Tennis Aid, que s'encarregarà de fer-lo arribar a aquells qui més ho necessiten.

+INFO


Xpress Tennis Cup

XV INTERNACIONAL SÈNIOR GRAU 2

CAMPIONAT DEL BRUNYOL 

El proper diumenge 12 de març s'organtitzarà el campionat del Brunyol.

Inici del campionat a les 10:00h.

Partits de dobles mixtes i dobles.

Per finalitzar el campionat dinarem tots plegats al restaurant del Club.

Menú campionat: Amanida, musclos i bunyols de bacallà + pollastre amb escamarlans + aigua, vi i cafès. Preu 18€ persona.

Inscripcions obertes a la recepció del Club, o bé info@tenisllafranc.cat


Inscripcions obertes fins el dijous 9 de Març , a les 20:00h.

VII OPEN JUVENIL DE REIS

XIV OBERT ABSOLUT DE REIS MASCULÍ I FEMENÍ

IV INTERNACIONAL ITF SENIOR 2016

Enguany, el Club Tennis Llafranc tornarà a acollir l'Internacional ITF de tennis sènior, que celebra la seva quarta edició. Com cada mes de setembre, més d'una cinquantena de tennistes procedents de tot Europa jugaran a les pistes del nostre Club, amb ànims d'adjudicar-se alguna de les categories que aniran des de +35 a +80. Us hi esperem, no us arrepentireu!!